Zdieľané výlet Komodo Tour 2 Dni 1 Noc (Chobotnica)
Vydajte sa na úžasný výlet s našou prehliadkou spoločného výletu Komodo Tour 2 Dni 1 Noc na chobotnici. Toto turné je ideálne pre ľudí, ktorí sa chcú baviť ...
Štart : Bandara Frans Seda / Waioti Maumere (Mof) / Bandara H. Hasan Aroeboesman Ende (Kladiť)
Zakončiť : Bandara Komodo Labuan Bajo (LBJ)
Jenis Tour : Private Tour ( Domestik / WNI / Pemegang Kitas )
Min Peserta : 2 Ľudia
Dorazil na ostrov Flores,anda akan dijemput dijemput di Bandara . Perjalanan menuju Moni 2,5 – 3 Zaseknúť. Tiba di Moni Check in di Hotel.
Zhromaždiť ráno 04:00. Odchod do národného parku Kelimutu., a užite si krásu jazera 3 warna yang dipercaya masyarakat setempat sebagai danau arwah orang mati.
Späť do hotela na raňajky, Balenie a pozrite sa na výlet do Kampung Wologai ; Tradičná dedina Lio Etnicko v Ende.
Pokračujte v ceste do mesta Ende. Makan siang di Ende dilanjutkan menuju Kota Bajawa, dalam perjalanan mengunjungi pantai Batu Biru. Check in di Bajawa dan acara bebas.
Raňajky v hoteli, zabaliť. Mengunjungi Kampung tradisional Bena; kampung megalitik yang dihuni oleh etnis Ngada di Desa Tiwuriwu. Meninggalkan Bajawa menuju Aimere untuk melihat proses pembuatan arak oleh masyarakat setempat.
Perjalanan dilanjutkan menuju kota Ruteng, dan mengunjungi Persawahan yang berbentuk jarring laba – laba di Cancar. Tiba di Labuan Bajo, check di Hotel dan Acara Bebas.
Raňajky v hoteli, acara bebas sampai jam check out dan diantar menuju Bandara Komodo. Tour selesai.
Harga / Ľudia | 2-3 Ľudia | 4-5 Ľudia | 6-8 Ľudia |
Estevania lodge |
Rp 3.600.000 |
Rp 2.900.000 |
Rp 2.500.000 |
Silverin Hotel | |||
Waececu Beach Inn |
Harga / Ľudia | 2-3 Ľudia | 4-5 Ľudia | 6-8 Ľudia |
Kelimutu Ecolodge |
Rp 4.200.000 |
Rp 3.500.000 |
Rp 2.950.000 |
Sanian Hotel | |||
La Prima L Bajo |
Niektoré oblečenie, ktoré sú pohodlné pre pešiu turistiku a vhodné pre chladné a horúce oblasti, Ponožka, Sako, Stred, Topánky alebo sandále Trekking, pršalo, opaľovací krém, A dosť hotovosti.